Hurtig levering Blomster af høj kvalitet Kontakt kundeservce: 98 16 45 10

Butikken

Blomstersnedkeren startede i 1989. Blomstersnedkeren havde i en årrække Kirsten Pedersen som ejer. Efter 10 år i branchen, valgte Kirsten at hellige sig andre arbejdsområder.

Blomstersnedkeren fik herefter en omtumlet tilværelse,- flere ejere på få år.

I 2004 overtog den nuværende ejer, Brian Schioldan, Blomstersnedkeren.

Blomstersnedkeren har siden været inde i en løbende udvikling.

I 2008 blev butikken renoveret. Buketbinderiet var vokset og derfor fik vi indrettet et kølerum i butikken. Kølerummet fungerer idag som en kombination til opbevaring af snit, færdigbundne buketter og vinduesudstilling.

I 2008 startede vi vores webshop www.aalborgblomster.dk. Den startede som et tilbud til vores virksomheder, for at gøre det nemt og enkelt at bestille på alle tidspunkter af døgnet. Private kunder har benyttet sig af det samme tilbud, med den tilknyttede kortbetaling.

PR. 1. Marts 2013 har vi flyttet vores forretning til Thistedvej 6, 9400 Nørresundby. Finanskrisen kradsede og vi fik samtidig en 100 % stigning af huslejen, fordelt over fire år. Nu var tiden kommet til at finde andre lokaler. Vi ønskede os større baglokaler, til vores produktion og en en mindre butik, til vores salgslokale. Samtidig ønskede vi at finde et sted. Hvor det ville være nemt for vores kunder, at parkere. Vi fandt lokalerne ultimo 2011 og i februar 2012, erhvervede vi disse. Vi slog dørene op et år senere.

I dag er Blomstersnedkeren en blomsterbutik med et højt fagligt niveau, der følger tidens trends og løbende udvikler nye designs.
Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.   
 
Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på aalborgblomster.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
 
Sådan handler du hos os: 
 
 
For at foretage et køb på aalborgblomster.dk skal du igennem 5 trin.
 
  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores forretningsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
 
 
Bestilling
 
På aalborgblomster.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
 
 

Butikkens adresse
Blomstersnedkeren
Thistedvej 6
9400 Nørresundby
Cvr. 27631525

Tlf 98 16 45 10