Hurtig levering Blomster af høj kvalitet Kontakt kundeservce: 98 16 45 10

Bestilling og Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser

Ved levering skal vi som hovedregel have din ordre senest kl. 14.00 på hverdage. Om lørdagen skal skal vi som hovedregel have din ordre senest kl. 10.00

Ved bestemte tidspunkter skal der laves tlf. aftale.
Som hovedregel er der IKKE udbringning søndag og helligdage, undtaget morsdag.
Modtager vi en ordre til udbringning søndag/helligdag. Vil den blive leveret på førstkommende hverdag.

Mandag og søndag er lukkedage, der bringes ikke ud på disse dage. Undtaget er mors dag.

Bestilling til afhentning:

Bestilles der til afhentning, skal bestillingen være afgivet senest 2 timer før afhentning. Afhentning kan kun ske indenfor butikkens normale åbningstid.

Begravelse:

Ved levering til begravelse, skal tidspunkt på dagen altid oplyses.

Buketter, kranse og dekorationer  med bånd skal afgives dagen før inden kl. 12.00

Finder begravelsen sted en mandag, skal ordre med bånd afgives senest fredage inden kl. 12.00.

Bestillinger uden bånd til kl. 12.00 eller før, skal afgives senest kl.16.00 dagen før.

For levering efter kl. 12.00, skal vi have din bestilling senest 5 timer før begravelsen finder sted, finder begravelsen sted en mandag, skal bestilling afgives senest lørdag kl. 11.00. ( I særlige tilfælde, kan vi se bort fra dette. Ring og lav en aftale om dette)


Hvis modtager ikke er hjemme

Har du givet mulighed for at vi kan sætte bestillingen udenfor døren eller afleveres til nabo gøres dette. Har du ikke givet mulighed for at sætte bestillingen tages bestillingen med tilbage og der afleveres et kort, hvorpå modtager anmodes om at at afhente ordre i butikken snarest muligt. Er det ikke muligt at aflevere et kort (primært p.g.a. aflåste hoveddøre til trappeopgange), forsøges modtager eller afsender anmodet pr. tlf.

Levering kan ikke finde sted på søndag, helligdage og juleaften. Undtaget er morsdag.

 

For alle bestillinger

Ved ekstreme vejrsituationer som snestorm og isslag, kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringerne.

Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi inden for normal butiksåbningstid. Alle leveringer til firmaadresser forsøges leveret inden kl. 16.00.

Levering af ordrer til hospitaler, hoteller, firmaadresser, ankommende eller afsejlende skibe kan ikke garanteres, da det ikke altid er muligt at aflevere til modtager personligt. Vi gør opmærksom på at kunden må acceptere at betale for en ordre, der måske ikke når frem til modtageren.

Levering til opland, her forbeholder vi os retten til at videreformidle bestillingen til vores nærmeste samarbejdspartner.

Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, såfremt odren er indtastet med forkerte leveringsgebyr. dvs. at du har opgivet en leverings by uden for vores område eller har valgt levering til kirke eller sygehus, hvor der ikke er tale om dette.

Ved faktura, kun virksomheder tilskrives et gebyr kr. 15,00 til porto og ekspedition

Alle priser og gebyrer er inkl. Moms